Santa Coloma
 

Ple municipal dilluns a les 17:30 per aprovar el cartipàs

  • Josep M. Roca

En un horari poc habitual, dos quarts de sis de la tarda (17:30h), està convocat el Ple Municipal, extraordinari i urgent, en el qual s’aprovarà el Cartipàs del proper mandat.

Els 12 punts de l’ordre del dia previstos apuntalaran la composició política del consistori, ja es nomenaran i s’aprovaran les competències de l’alcaldessa, els set tinents d’alcaldessa, els altres nou regidors del grup socialista que tindran competències delegades.

També s’aprovarà la composició dels quatre grups municipals amb la definició de qui és el seu president i portaveu. i s’aprovarà la composició de les empreses municipals Gramepark (que s'ha quedat sense gerent) i Grameimpuls, amb la designació dels seus presidents i membres del consell d’Administració (menys aquells llocs reservats a entitats civils.

En un dels punts s’aprovarà també la dedicació i els compensacions econòmiques que rebran les persones nomenades. Es a dir, quin serà els sous de tots ells, llevat dels que tinguin un càrrec en un altra institució i decideixin cobrar el seu que correspongui en ella.

 

La urgència d’aquest Ple Muncipal obligarà a celebrar-ne un altre abans d eles vacances que se celebrarà el dia 22 de juliol (dilluns) a l’horari habitual de les set de la tarda en què s’aprovaran –o es donaran a conèixer- els decrets pendents.

Entre ells el que nomena els càrrecs de confiança que l’alcaldessa signarà abans aquest dilluns del Ple a fi de què els escollits -entre els el nou gerent Fernando Hernández Baena- puguin entrar a treballar -igual que els regidors- el dia següent, 16 de juliol.

Foto: L'oposició també ha escollit els càrrecs dins de cada grup. Foto: Andreu Fernández.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.