Santa Coloma
 

El mirall.net desvetlla els càrrecs dels regidors socialistes

  • Josep M. Roca

El ple de dilluns 15 de juliol, que tindrà caràcter extraordinari, aprovarà un cartipàs en el qual tots els 17 regidors socialistes tindran responsabilitat de govern. L'alcaldessa ha creat un equip que ha dividit en sis àrees, si considerem l'alcaldia com una d'elles. L'edició en paper d'El mirall.net ha desvetllat aquest dimarts en exclusiva quines seran les responsabilitats i càrrecs dels regidors de l'equip de govern.

 

Àrea d'Alcaldia de Núria Parlon es quedarà les competències de planificació estratègica, polítiques d’igualtat i LGTBI, així com l’enfortiment de l’acció territorial a través de la política de districtes.

 

Àrea de Serveis Territorials, urbanisme, comerç i mobilitat.

Esteve Serrano continuarà essent primer tinent d’alcaldessa en un àrea molt extensa. Per això, sota seu hi haurà dos regidors:  el de mobilitat Toni Atienza i el de comerç, Pedro Luis Cano. Val a dir que,si no hi canvis de darrera hora desapareixeran les regidories de Turisme i Promoció de la Ciutat.

El número 2 del govern municipal, també serà superior jeràrquic de dues subàrees amb tinència d’alcaldia. La d’Espai públic i medi ambient, que dirigirà la quarta tinent d’alcaldessa Ana Belén Moreno, amb dos regidors adscrits, José Antonio Rodríguez (Vía pública) i Álvaro Rodilla, medi ambient i protecció animal; i la d’Habitatge i energia en la que treballarà el cinquè tinent d’alcaldessa, Toni Suárez.

 

Àrea d’Economia, serveis interns, treball, universitats, innovació i transparència.

La segona tinent d’alcaldessa Blanca Padrós, una de les cares noves del govern socialista d'aquest mandat.

 

Àrea de Seguretat ciutadana i civisme.

La tercera tinent d’alcaldessa Lídia Montero es manté com responsable de Seguretat Ciutadana i Civisme, però perd la responsabilitat que tenia en Urbanisme, Habitatge i Medi ambient.

Fe fet, la regidora Maria Dolores Andrades l’ajudarà com a ponent de la cartera de Civisme.

I, amb tot, l’Àrea de seguretat ciutadana i civisme dependrà orgànicament de l’alcaldia, a fi de garantir la seguretat i el civisme des d’un punt de vista integral.  

 

Àrea de Participació ciutadana, cultura, esports, solidaritat i cooperació.

La sisena tinent d’alcaldessa Petra Jiménez manté quasi el mateix àrea que en l’anterior mandat. Això si, perd les competències delegades en matèria d’LGTBI.

A més, tindrà el suport de Joan Calzado com a regidor de participació i memòria històrica i de Dani Salgado com a ponent d’Esports.

 

Àrea de Drets socials i ciutat educadora.

La setena tinent d’alcaldessa Bàrbara Ferrer, una altra de les cares noves amb protagonisme en el cartipàs,

Adscrites a la seva ara estan les regidores Mireia González com a responsable d’Educació, infància i joventut i Soraya Santalucía, que s’estrena com a ponent de salut, consum i gent gran.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.