Santa Coloma
 

Aquest dissabte a les 11h es constitueix el nou ple municipal

  • Xavi Chica

Aquest proper dissabte 15 de juny es constituirà, com a la resta de municipis de l’Estat, la nova corporació municipal de Santa Coloma de Gramenet en una sessió extraordinària que arrencarà a les 11 hores.

En primer lloc es constituirà la Mesa d’Edat, que estarà formada pel regidor de més edat i la més jove. En aquesta ocasió, tots dos seran regidors socialistes: Pedro Luis Cano (64 anys) i Soraya Santalucía (27).

Acte seguit es farà la comprovació de les credencials i del compliment de la resta de condicions per poder ser regidor/a.

El tercer punt de l’ordre del dia serà la promesa o jurament del càrrec. Un cop tots els regidors i regidores ho facin, quedarà constituït el nou plenari.

Es procedirà aleshores a l’elecció de l’alcaldessa. Núria Parlon revalidarà el càrrec després d’haver renovat i ampliat la seva majoria absoluta a les urnes. Tancarà la sessió el discurs de l’alcaldessa.

Cal recordar que en el nou plenari hi haurà només quatre partits polítics representats: el PSC (17 edils), Ciutadans (4), En Comú Podem Santa Coloma (3) i la gran novetat, Esquerra Republicana (3). No tindran representació ni SOM Gramenet ni Partit Popular.  

Fotografia: Escola Ferran de Sagarra, el dia de les eleccions municipals i europees. Fotografia d'Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.