L’Ajuntament rectifica i dóna validesa a les dades ministerials

  • Josep Maria Roca

Després de tres comprovacions fetes aquest dilluns al matí, el personal municipal dedicat a les eleccions municipals, el consistori colomenc ha rectificat les dades que va publicar la passada matinada i dona validesa a les que publica el Ministerio del Interior. Això vol dir que SOM Gramenet es quedaria sense representació municipal en el proper mandat per només 3 vots, la qual cosa farà que aquest dimecres 29 de maig, en la reunió de la Junta Electoral, es faci un altre recompte minuciós, acta per acta, i es comprovin els vots nuls per tal de conferir un resultat definitiu.

El que es digui en aquesta reunió amb la Junta Electoral serà definitiu tret que un dels partits afectats (ja sigui SOM Gramenet o PSC, que són les dues formacions entre les quals balla el regidor) decideixin fer algun tipus d’impugnació per alguna qüestió relacionada amb incidències reflectides en alguna de les actes de les 134 meses electorals.

Amb aquestes dades a la mà, el consistori estarà representat per:

17 REGIDORS DEL PSC

4 REGIDORS DE CIUTADANS

3 REGIDORS D'EN COMÚ PODEM

3 REGIDORS D'ESQUERRA REPUBLICANA

Més informació sobre la jornada electoral a Santa Coloma de Gramenet en aquest enllaç

Fotografia: Andreu Fernàndez

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.