Front Republicà visita avui Santa Coloma amb Dante Fachín

  • Xavi Chica

La coalició Front Republicà, la nova formació liderada per Albano Dante Fachín que aspira a obtenir almenys un diputat al Congrés, presenta avui 24 d’abril el seu projecte a Santa Coloma, en un acte que tindrà lloc a la Rambla Sant Sebastià, a l’alçada del carrer Sagarra, a les 19.30 hores. En la candidatura a les generals de Front Republicà hi figura un colomenc, Oriol Corral, que figura en la posició 17 de la llista. 

Front Republicà és una coalició formada per Poble Lliure, Pirates de Catalunya i Som Alternativa i va obtenir els avals necessaris per presentar-se com a candidatura a les eleccions generals del proper diumenge 28 d'abril. El Front Republicà defensa la legitimitat democràtica de la construcció d'una República Catalana independent. I es compromet a no fer suport a cap govern ni partit que no adquireixi un compromís irrenunciable i explícit amb el dret del poble català a l’autodeterminació i la defensa dels drets socials, civils i polítics. Des del Front Republicà asseguren que "no cedirem a cap xantatge". El nou partit defensa doncs una “ruptura amb l’Estat i l’implementació de la República Catalana”.

Juntament amb Dante Fachin i Oriol Corral, avui també estaran presents a l’acte el periodista i exdiputat de la CUP Antonio Baños, Mireia Caldés, Laura Haba i Pau Font

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.