Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Dimas Gragera serà anunciat com a cap de llista de C's

  • Xavi Chica

Dimas Gragera serà anunciat oficialment demà dilluns com a número 1 de la llista de Ciutadans a Santa Coloma de Gramenet per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Gragera havia manifestat la seva voluntat de repetir com a cap de llista a El Mirall.net fa just uns dies i així serà finalment. En breu també es coneixerà els integrants de tota la candidatura de Ciutadans, que aspira a millorar els resultats assolits en les municipals de fa quatre anys (aleshores la formació taronja va sumar a la nostra ciutat un total de 4.875 vots, que van significar tres regidors, obtenint per primera vegada representació a Santa Coloma) i fins i tot somia a fer trontollar el govern socialista a la ciutat.  

En cas de ser escollit, Dimas Gragera continuarà compatibilitzant les seves responsabilitats com a regidor de Ciutadans a Santa Coloma i les de diputat al Parlament de Catalunya.

Recentment, el seu grup al Parlament va arrencar el compromís al Govern de la Generalitat perquè agilitzi i posi en marxa les obres de perllongament de la Línia 1 de Metro per connectar els municipis de Santa Coloma i Badalona. “Es una reivindicació històrics dels veïns de Santa Coloma i de Badalona, però continuem igual que fa 27 anys”, ha afirmat fa pocs dies el regidor colomenc.

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.