Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

SOM farà un vermut per fer balanç i anunciar la nova llista

  • Xavi Chica

SOM Gramenet presentarà oficialment la seva llista aquest diumenge 7 d'abril en un vermut que organitzarà a la Rambla Sant Sebatià a partir de les 12 hores. El principal partit de l'oposició, actualment amb sis regidors, farà balanç de la feina feta durant el present mandat i presentarà oficialment la seva candidatura, que estarà encapçalada per Albert Gerard Ventura. Les següents posicions a SOM les ocuparan Gemma Oliva, Jaume Abelló, Sara Martín, Marta López i Carles Valls. La formació d'esquerres aposta de nou per la rotativitat de càrrecs renovant completament la seva candidatura. 

En un article recent, la portaveu de SOM Gramenet, Anna Pérez, ha fet un balanç agredolç del mandat que està a punt de finalitzar. Per una banda, destaca "la satisfacció per la feina ben feta; la que s’ha pogut fer, perquè la maquinària municipal és immensa. I quan els teus regidors i regidores no viuen de la política, sinó que són veïns i veïnes de la ciutat, amb les seves feines, i només el o la portaveu cobra per la seva dedicació, estàs obligat a centrar esforços en alguns temes i descartar-ne uns altres". La portaveu de la formació d'esquerres, en canvi, considera que el govern municipal ha perdut una oportunitat. "L’oportunitat perduda per part de l’equip de govern “d’aprofitar-se” de nosaltres. Hem estat crítics amb moltes accions del govern. A algunes d’elles ens hi hem oposat frontalment, però aquesta crítica, la majoria de les vegades, ha anat acompanyada de propostes alternatives. Algunes (o moltes) d’aquestes propostes considerem, modestament, que eren valuoses i que es podrien haver aplicat, o com a mínim, considerat. No ha estat així, creiem que per supèrbia, per no admetre que algú altre ha tingut una bona idea (de l’oposició, a més a més), o per immaduresa política, per no haver de rectificar", afirma la portaveu de SOM. Poden llegir l'article complet d'Anna Pérez en aquest enllaç

Evitar que la ultradreta torni a tenir representació a l'Ajuntament de Santa Coloma i en altres institucions és un altre dels objectius prioritaris de SOM, com es pot veure a la fotografia d'aquesta notícia.  

Fotografia: SOM Gramenet. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.