Cremats quatre containers al carrer de Sant Carles

  • Josep M. Roca

Un incendi al carrer de Sant Carles sota la plaça Catalunya i a prop de la cantonada amb el carrer de la Cultura, possiblement provocat, ha calcinat aquesta matinada quatre contenidors de recollida d'escombraries i cremat l'arbre que tenien davant a la vorera. A més, l'asfalt ha quedat bufat i aixecat per culpa de la temperatura a que ha estat comés el quitrà. L'acte s'ha produït de matinada, ja que els contenidor de brossa de rebuig ja havien estat recollits.

La intervenció dels bombers no va poder impedir que un container d'ampolles de vidre, un altre de cartró i paper i un tercer de rebuig quedessin minimitzats per l'acció de les flames i la calor. Un quart contenidor haurà de ser canviat perquè ha sofert cremades que l'han deixat foradat.

Tot i que no hi ha massa informació sobre l'incident, la manera de cremar els contenidors i l'hora en què han succeït els fets fan pensar en una acció incívica i deliberada comesa per persona o persones desconegudes.

L'arbre que hi havia plantat al davant s'ha vist afectat per les flames i ha cremat completament.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: