Un germà mort i un de ferit en una agressió a la Plaça de la Vila

  • Xavi Chica

Una discussió a la Plaça de la Vila entre dos germans i una o més persones desconegudes va acabar en tragèdia aquesta passada nit. 

El germà gran, de 49 anys d'edat, va ser apunyalat mortalment a les escales d'accés als jocs infantils des de la sortida del metro, a les quals seia ferit el seu germà en espera de l'arribada dels Mossos d'Esquadra. Tot sembla indicar que l'apunyalament va ser el resultat tràgic d'una baralla o discussió entre presumptes delinqüents.

Els dos germans, que no estan empadronats a la ciutat, eren coneguts per la policia i arrossegaven antecedents penals. La hipòtesi que sembla més probable i el fil que segueixen els agents d'homicidis de la Regió Policial Metropolitana Nord indicaria que la discussió va començar a la balconada que hi ha darrere de la font de la Plaça de la Vila, que s'ha convertit des de fa força temps en un lloc habitual de trobada, especialment de traficants i consumidors de droga, com ha denunciat moltes vegades el concessionari del bar que hi ha en aquest espai. 

Els presumptes agressors podrien ser coneguts tant de les víctimes com de la policia, que està esperant la versió dels fets del germà, sempre i quan aquest vulgui col·laborar quan es recuperi de les seves lesions a Can Ruti.  

La policia catalana ha rebut l'avís a les 00:12 de la matinada en relació a aquesta agressió. Els agents d'homicidis de la Regió Policial Metropolitana Nord ja s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies d'aquests fets. 

D'altra banda, aquest matí els Mossos acaben de precintar el local de l'antiga joieria del número 12 de la Plaça de la Vila, actualment okupada, perquè les investigacions apuntarien a que pot haver-hi relació amb una sèrie d'esdeveniments succeïts dins el local. El precinte s'ha fet per identificar les persones que entren i surten mentre s'espera l'autorització judicial per poder accedir al local. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.