Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Marxa per reivindicar que es finalitzi el parc de Can Zam

  • Xavi Chica

Aquest dissabte a la tarda hi ha una marxa convocada per la Plataforma en Defensa de la Serralada de Marina i Can Zam que reclamarà un cop més a l'Ajuntament la finalització del parc de Can Zam, reivindicació que es remunta a molts anys enrere. La marxa començarà a les 19 hores davant l'institut Puig Castellar. 

Des de la Plataforma afirmen que vivim "temps difícils" i que "l'arribada de la pandèmia i les mesures preses per poder aturar-la ens han col·locat en una situació en què haurem de replantejar moltes circumstàncies de la nostra vida. Feines, negocis, els nostres hàbits més quotidians, s’hauran d’acomodar a nous costums i normes de comportament social". 

Afegeixen que la distància social serà una de les conseqüències més evidents per evitar futurs contagis i que Santa Coloma necessita tenir espais oberts on poder fer activitats de lleure i oci. "La ciutat no en va sobrada", indiquen, i esgrimeixen aquesta com una raó més per acabar el parc. "Santa Coloma necessita, ara amb més raó que mai, un parc urbà. Necessitem Can Zam en benefici de totes", reclamen. 

La Plataforma demana en conseqüència que es treguin les tanques de la segona fase del parc i que "s'endreci aquesta zona per l'aprofitament de la població. Actualment sabem que les tanques no barren el pas de la població, però que aquest espai es considera que no està en condicions de seguretat per a la ciutadania i per això hi ha seguretat que vigila". 

Apel·lant a la salut i als espais oberts i verds, la Plataforma anima la població a participar en la nova jornada reivindicativa d'aquest dissabte. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.