Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Les piscines de Torribera i Can Zam s'esperen per obrir

  • Albert Gracia

Les piscines municipals a l'aire lliure de Santa Coloma han obert els darrers anys el dia després de Sant Joan. Aquest 2020 continuaran, de moment, tancades a causa de les diferents disposicions existents per culpa de la pandèmia de Covid-19.

Torribera i Can Zam, per normativa, ja podien començar a preparar la seva reobertura i funcionar, amb limitacions, a principis de juliol, tal i com havia anunciat l’Ajuntament. Però la situació sembla que no canviarà d’un dia per l’altre. Torribera encara no ha posat una data ni té una resposta per part del consistori colomenc mentre que el Duet Sports de Can Zam no ens ha pogut atendre.

L’Ajuntament i les empreses concessionàries estan en contacte per conèixer la última normativa que s'espera es publiqui avui. Mentre tant, s'opta per mantenir la prudència i es prefereix esperar a una flexibilització de la normativa per decidir que s'ha de fer al respecte.

Amb les estrictes mesures de seguretat conegudes i la limitació de l’aforament prevista, es considera que a Can Zam hi podrien entrar unes 100 persones en aquestes condicions, i que a Torribera hi cabrien unes 60 persones, unes quantitats insuficients per fer rendible les instal·lacions per diverses qüestions entre elles també l'econòmica.

Tant bon punt es prengui per part dels diferents actors una decisió, El mirall.net ho informarà.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.