Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Avui dilluns ha tornat el mercat ambulant del Sagarra

  • Albert Gracia

Avui dilluns ha tornat a funcionar el mercat ambulant del centre, ubicat als voltants del Mercat de Sagarra. Tres mesos després, els paradistes han pogut muntar les seves tendes en un matí amb força volum de gent i on les mesures de seguretat han estat present, tot i que en alguns establiments hagin passat a un segon pla.

Els cartells que operaris de l’Ajuntament han anat repartint per les parades no han servit per mantenir la distància de, com a mínim, dos metres entre establiment i establiment, per evitar que els clients toquin els productes ni per impedir que en algunes parades hi hagués més de dos treballadors. Massa gent en un espai tan reduït, malgrat que els paradistes asseguren que “molta gent no sabia ni que hi havia mercat avui”.    

Els venedors ja tenien ganes de poder tornar al centre de la ciutat. “¡Quina alegria veure a la gent un altre cop!”, s’escolta entre parada i parada al carrer Sant Josep. La pandèmia ha fet mal a un sector tan dependent com el de la venta ambulant. Antonio, per exemple, gairebé no ha pogut treballar des de l’inici de la pandèmia pel coronavirus: “Des del març només he pogut treballar quatre matins: aquests dos últims dimecres, el dissabte passat i avui”. Una situació semblant a la d’altres paradistes, que necessitaven urgentment tornar als carrers per a mantenir la seva empobrida economia a causa de la COVID-19.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.