Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Dispositiu policial per evitar robatoris a pensionistes

  • Albert Gracia

Els Mossos d’Esquadra de Santa Coloma i l’Ajuntament ja es preparen per a l’arribada de l’estiu. El cos policial, des de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, volen fer una crida a la prudència i a la vigilància, especialment adreçada a la gent gran. Entre el 23 i el 25 de juny està previst l’abonament de la paga extra als pensionistes i és per aquest motiu que el Mossos engeguen el Dispositiu Pensió segura Vetus estiu 2020.

La intenció és la d’informar a la gent gran del perill de robatoris i donar consells de com actuar en cas d’emergència. Entre d’altres, el cos policial aconsella tenir els objectes de valor sempre controlats, evitar l’accés de desconeguts a les zones comunitàries o no enfrontar-se als lladres. Durant el confinament, a Espanya van augmentar els robatoris a les cases de la gent gran.

L’Ajuntament també fa una crida a la responsabilitat i demana més vigilància a quatre dies de la revetlla de Sant Joan. El consistori, seguint les instruccions i recomanacions dels cossos de seguretat, assegura que està “prohibit tirar coets o petards, jugar amb foc i fer fogueres a tots els barris que es trobin a menys de 500 metres en línia recta de la zona forestal. Ni durant les revetlles ni fora d’elles. I no es pot fer crema de restes de jardineria o vegetals dins dels jardins o els horts privats”.

Obertes les casetes de petards

A partir d’avui, les quatre casetes de Petards Peiró, ubicades dues al Molinet i les altres dues a Can Zam, ja han pogut obrir amb normalitat, a només quatre dies de la revetlla. La botiga de l’Avinguda Generalitat, això sí, ja porta dies funcionant. El consistori demana que es gaudeixi de la nit de Sant Joan però amb precaució.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.