Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

El govern destinarà 280.000€ a material sanitari contra el virus

  • Xavi Chica

El govern municipal ha pressupostat una partida extraordinària de 280.000 euros més IVA per a l’adquisició el 2020 d’equips de protecció de la salut, tant per als treballadors públics de l’Ajuntament i els seus organismes autònoms com per a les visites. Amb aquests diners s'adquiriran mascaretes, equips de protecció personal (EPIs), material de desinfecció, gels i proves PCR des d’ara fins a finals d’any per combatre el coronavirus Covid-19.

Aquesta despesa s'afegeix a les accions destinades a reforçar el banc local d’aliments (el pressupost s’incrementa urgentment en 150.000 euros) així com la major despesa prevista en neteja i desinfecció de l'espai públic. 

L’objectiu d’aquestes mesures extraordinàries és assegurar el màxim grau de seguretat a les oficines municipals així com protegir la població de l’imminent crisi econòmica que pot afectar de nou les capes més vulnerables de la societat.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.