Dilluns reobriran les oficines municipals amb restriccions

  • Xavi Chica

Un cop entrem en la fase 1 de la desescalada, probablement aquest 25 de maig, les oficines municipals tornaran a estar a disposició de la ciutadania de forma presencial, això sí, la cita prèvia serà obligatòria per a tots aquells tràmits que no es poden fer de forma telemàtica o telefònica. El telèfon on s'ha de trucar per demanar cita és el 93.462.40.90 de 09h a 14.30h. 

A l'Oficina d'Atenció i Informació a la Ciutadania (OIAC) es restringirà al màxim l'accés a les sales d'espera d'atenció al públic, i es requerirà l'ús de mascareta per a l'accés a dependències municipals. 

També es reprendrà l’atenció presencial a les oficines de Grameimpuls a Can Xiquet, a Can Peixauet i al Bosc Llarg, tot i que només en horari de matins i amb cita prèvia. D'altra banda l'Oficina Local d'Habitatge va restablir fa uns dies el servei d'atenció presencial per atendre les consultes relacionades amb els ajuts a l'habitatge. Això sí, també cal demanar cita prèvia. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.