Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La UNED reobre el dia 25 per donar suport a l’alumnat en exàmens

  • Xavi Chica

La seu colomenca de la UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància) reobre les portes el proper dilluns 25 de maig, després d’unes setmanes tancada com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. L’horari d’atenció serà de 8.45 a 12 i de 15.45 a 19 hores de dilluns a divendres, però podria variar en funció de les proves d’avaluació de cada assignatura. L’atenció presencial intensificarà la informació amb l’alumnat sobre el període d’exàmens (la gran majoria es realitzarà en línia) i l’avaluació contínua.

Al llarg d’aquestes setmanes, la UNED Santa Coloma ha mantingut el curs actiu, que s’ha desenvolupat en format online. Des que es va decretat l’estat l’alarma, s’han reforçat els recursos en línia per cobrir les necessitats acadèmiques dels i les alumnes durant el confinament. El centre va suspendre la seva activitat presencial el passat 13 de març i les tutories que es feien presencialment, així com l’emissió de les classes que els professors i professores realitzaven des de la UNED de Santa Coloma (tot i que s’emetien per canals virtuals) s’han fent íntegrament en línia amb total normalitat.

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.