Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Canvis en el calendari fiscal 2020 a causa del coronavirus

  • Albert Gracia

La crisis del coronavirus ha obligat a l’Ajuntament a modificar el calendari fiscal previst per aquest 2020. Les dates s’han vist afectades i continuen obertes a més possibles variacions. Aquelles persones que es trobin en dificultats podran sol·licitar altres terminis de pagament i altres fraccionaments, els qual seran atesos en funció de les circumstàncies socioeconòmiques de cada cas.

En principi, hi haurà tres impostos que s’hauran de pagar gairebé en els mateixos terminis. L’impost de vehicles (ITVM) es podrà abonar en un període voluntari fins el 27 de juliol, amb un primer termini de rebuts domiciliats el 3 de juliol. El pagament de l’impost de béns i immobles (IBI) es podrà efectuar entre el 28 de maig i el 27 de juliol, amb un primer termini per a rebut domiciliats el 3 de juliol i un segon el 2 de novembre. Pel que fa al tribut metropolità, el període serà el mateix que el de l’IBI.  

Les taxes per a l’ocupació de la via pública i dels mercats, els preus públics de l’Escola Bressol Oliveres i l’Escola Municipal de Música i les quotes de rehabilitació continuen, de moment, suspeses a l’espera d’una data fixe.

L’Ajuntament, a la seva Oficina de Gestió i Recaptació, assegura que “els terminis administratius i judicials, tant de prescripció com de caducitat, estan suspesos. Si hi ha qualsevol tràmit pendent no cal preocupar-se perquè es podrà fer quan finalitzi aquesta situació”.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.