Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

El Metrominut: distàncies i temps que es triga a fer-les a peu

  • Xavi Chica

L'Ajuntament ha presentat a les darreres hores el mapa Metrominut de Santa Coloma de Gramenet. Elaborat per la Xarxa de Ciutats que Caminen en col·laboració amb l’equip de mobilitat de l’Ajuntament, aquest mapa ofereix informació de les distàncies i el temps que es triga caminant entre diferents punts de la nostra ciutat. És una eina que en l’etapa de desescalada pot ser útil i animar a traslladar-se a peu dins de la ciutat.

Podeu consultar el Metrominut en aquest enllaç

El Metrominut defineix 31 punts de la ciutat i estableix una T de mobilitat estructural conformada pel parc fluvial del Besòs, amb els seus 2.200 metres i 26 minuts, i la rambla que comunica la plaça de la Mediterrània amb el Pont Vell, de 1.350 metres i 18 minuts. Altres exemples són els 27 minuts necessaris per a anar des de les dependències de la Policia Local al barri del Raval fins al parc de la Bastida, o els 13 minuts que separen els Jutjats i la Església Major.

Al Metrominut també s’indiquen els tres accessos principals als camins del parc natural de la Serralada de Marina i s’hi inclouen les 9 principals zones verdes de la ciutat i els dos trams d’escales mecàniques que ajuden a salvar els desnivells entre el parc de Can Zam i el camí al poblat ibèric del Puig Castellar, un itinerari de 1,2 km que pot es pot recórrer en 22 minuts.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.