Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Sense morts, l’Esperit Sant recupera urgències de cirurgia

  • Josep M. Roca

Un únic pacient de coronavirus estava ingressat ahir a l’hospital de l’Esperit Sant. Des de fa diversos dies no s'han de lamentar víctimes mortals entre els malalts per coronavirus i tampoc hi ha afectat cap membre del personal sanitari.

La situació sanitària és estable, sense nou contagis que necessitin derivació hospitalària i una absoluta tranquil·litat i disponibilitat en els hospitals de referència de Santa Coloma.

També a les residències d'avis de la ciutat la situació és estable.

Es recupera l’espai de les urgències de cirurgia

Les visites urgents de Cirurgia de l'Hospital de l'Esperit Sant (FHES) es tornen a atendre des d’aquest dimarts als espais de les d'Urgències del centre, on era habitual. Han passat gairebé dos mesos des que van ser derivades. També s'han començat a trucar a pacients que estaven a la llista d'espera pendents d'operar-se, segons hem pogut constatar en els comentaris que ens esteu deixant al nostre post a Facebook. 

Aquestes visites, juntament amb les de Traumatologia, es van traslladar a finals de març a les consultes externes del Soterrani 1 i, posteriorment, a la Zona de Parts. D’aquesta manera, es destinaven tots els espais d'Urgències íntegrament a l'atenció dels pacients amb la Covid-19.

Amb la tornada de la Cirurgia, el Servei d'Urgències de la FHES recupera la seva activitat normal, això sí, amb totes les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis. L’hospital ha de recuperar diverses àrees, entre ells està el retorn dels parts a la nostra ciutat, ja que actualment s’estan deriant a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Fotografia: FHES.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.