Bona notícia: cap mort ahir per coronavirus a l'hospital Esperit Sant

  • Xavi Chica

L'hospital de l'Esperit Sant no va registrar cap mort per coronavirus ahir dimecres 8 d'abril, en la que suposa una molt bona notícia dins la gravetat de la situació provocada pel COVID-19. També ha disminuït ostensiblement el nombre de pacients positius ingressats al centre hospitalari colomenc, que ara és de 82 persones ingressades amb coronavirus (es va arribar a un pic de 147). També hi ha 46 professionals sanitaris que continuen aïllats a casa seva en haver-se contagiat. La tendència, i ho diem amb la màxima de les precaucions i reserves, sembla que afortunadament va a la baixa. 

En total, han mort 101 persones de Santa Coloma sumant els 72 morts registrats a l'Esperit Sant i les 29 morts que han tingut lloc a les residències, l'última d'elles a la Ramon Berenguer. No obstant això, el nombre de colomencs i colomenques morts per culpa del coronavirus podria ser superior ja que no disposem encara de les possibles defuncions registrades a Can Ruti, Vall d'Hebron o a les que s'hagin produït en domicilis particulars. 

D'altra banda, dilluns 13 d'abril finalitza l'anomenada hivernació de l'activitat econòmica i els treballadors de les activitats no essencials que no poden teletreballar tornaran a la feina. A Catalunya dilluns és festiu i per tant aquest retorn es produirà dimarts dia 14 d'abril. La mesura afectarà al gruix dels treballadors de la construcció, indústria i activitats del sector primari. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: