Otilia Agustina, la colomenca de 94 anys que venç el COVID-19

  • Xavi Chica

Una valenta àvia colomenca de 94 anys, Otilia Agustina, veïna del barri de Singuerlin, ha aconseguit vèncer el coronavirus COVID-19 després d’estar ingressada 10 dies a l’hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma. Aquest dimecres 25 de març va rebre l’alta i ja va poder tornar a casa seva. La fotografia superior d’aquesta notícia l’han feta els seus familiars des del carrer, ja que degut a la quarantena tenen restringit l’accés a l’habitatge.

L’alegria a la família d’Otilia és immensa i des de la nostra publicació també la compartim perquè és sense dubte un raig de llum entre tanta foscor que patim des que va esclatar la pandèmia. "El nostre missatge és per a totes aquelles famílies que estan infectades, i per a tots els familiars que patim la malaltia des de casa, sense poder veure els nostres éssers estimats, només volem dir-los que cal ser positius, que encara que molta gent morirà, també hi ha moltes persones que es curaran gràcies al personal mèdic que tenim a Santa Coloma", ens explica la néta d’Otilia, Noemi Rodriguez.

otilia.jpg

                                                           Otilia Agustina, fa uns mesos. 

Otilia Agustina va néixer l’any 1925 al barri de Vallat, un poble de Castelló, i l’any 1950, fa 70 anys, va traslladar-se junt amb el seu marit al barri de Singuerlin, on encara hi viu. Va regentar el Bar Rovira de la Plaça de la Vila a la dècada dels 60 i 70. Té 3 fills, 4 néts i 3 besnéts. Ens diuen d’ella que és una dona molt familiar, alegre, positiva, i dins de les seves possibilitats i edat, dinàmica. Sempre gaudeix de bon humor, de tant en tant cuina i fa pastissos i li agrada donar consells d’esperança. És autosuficient i té totes les seves facultats en perfecte estat.

La família d’Otilia vol agrair tota l’atenció dispensada pels professionals sanitaris de l’hospital de l’Esperit Sant i per la gran tasca que estan fent, en especial aquests dies tan exigents. I també volen donar ànims i llançar un missatge d’optimisme a la població colomenca davant aquesta crisi. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: