Mor José Antonio Vates, president de l’AV Les Oliveres

  • Xavi Chica

Santa Coloma de Gramenet també està de dol per la mort de José Antonio Vates Duque, president durant molts anys de l’associació de veïns i veïnes de Les Oliveres, qui ens ha deixat a les últimes hores a l’edat de 76 anys. Militant socialista molt actiu i compromès, Vates va treballar a la SEAT i durant molts anys ha estat al capdavant de l’associació de veïns i veïnes del barri de Les Oliveres, on sempre se l'ha reconegut com un veí amable, reivindicatiu, respectat i molt estimat.

La família de José Antonio Vates ha informat que en el moment que sigui possible es farà una missa en el seu record.

Els missatges de condol van succeir-se a les xarxes socials, començant per l’alcaldessa Núria Parlon ("ens ha deixat una bona persona, compromesa amb la seva ciutat i el seu barri de Les Oliveres"), també la regidora Petry Jiménez (“tristesa i dolor per aquesta pèrdua. Gran persona i gran veí), o el tinent d’alcaldessa Esteve Serrano, que va mostrar la seva profunda tristesa amb un concís missatge: "Llàgrimes…".

El president de la Favgram, Tomás Fernández, ha assenyalat que “és una trista i dolorosa pèrdua. Vates era una gran persona, un gran lluitador i un gran amic. Mai oblidarem els teus missatges de solidaritat i constant lluita per millorar el nostre entorn”.

Empresaris de la ciutat com Xavi Altozano, col·laborador de El Mirall.net, han destacat de Vates “el seu treball de formigueta, des del respecte, l’educació i la constància aconseguies petites i grans coses per al teu barri. Sempre et tindré com a exemple”.

Traslladem des de El Mirall.net el nostre sincer condol a la família i amistats de José Antonio Vates. En pau descansi. 

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.