Ja s'han imposat 451 multes per incomplir el confinament

  • Xavi Chica

Les multes per saltar-se el confinament a Santa Coloma de Gramenet s’han elevat des del 14 de març fins a les 451 sancions a particulars i establiments, segons han informat els cossos policials. Aquestes multes s’imposen per circular sense un motiu permès o bé per obrir un comerç no autoritzat. Afortunadament, la major part de la població colomenca està respectant els efectes de l’Estat d’Alarma, però sempre hi ha una minoria que posa la seva salut en risc i també la dels demés de manera irresponsable. 

Per aquest motiu, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra recorden a la ciutadania que la millor eina per lluitar contra l’expansió del coronavirus COVID-19 és seguir les instruccions de les autoritats, reduint al màxim els desplaçaments per la via pública. També es recomana intentar limitar el nombre de compres en els establiments d’alimentació.

Les sancions per saltar-se el confinament poden anar des dels 600 fins als 30.000 euros en els casos més greus.

Els agents policials també estan animant a la població colomenca i als professionals sanitaris que treballen sense descans a l’Esperit Sant. Si l’altre dia compartíem imatges gravades per Ángel Gallardo davant el centre hospitalari colomenc, avui compartim un video d’un veí de Singuerlin on es veu com agents de la policia local agraeixen el compromís de la ciutadania en aquesta crisi sanitària sense precedents.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.