L'Ajuntament lliurarà a domicili les targetes amb la beca menjador

  • Xavi Chica

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet repartirà des d'avui als domicilis de les famílies beneficiàries de les beques menjador una targeta moneder de CaixaBank carregada amb 40 euros per cada alumne i alumna becats. Aquesta quantitat s'ha calculat multiplicant 4 euros per alumne pels 10 dies que d'entrada no hi havia d'haver escola. Però com aquest període s'allargarà, es farà més endavant una recàrrega de diners automàtica de les targetes. Per aquest motiu, és imprescindible no llançar-les

Aquestes targetes es podran utilitzar en qualsevol botiga d'aliments, amb un funcionament similar al d'una targeta de dèbit.  

El consistori ha informat que agilitzarà al màxim el lliurament de les targetes corresponents als 3.400 menors beneficiaris, i ho farà mitjançant una empresa especialitzada contractada per fer aquest servei específic, la qual s'encarregarà de la distribució. 

Des del passat divendres 20 de març les targetes moneder per als ajuts de menjador s'han enviat als ajuntaments i als consells comarcals. 

Cal remarcar que una cinquantena d'alcaldes i alcaldesses van expressar fa uns dies a través d'una carta que s'han sentit "desemparats" per la Generalitat per la falta de coordinació amb el món local per afrontar la crisi del coronavirus COVID-19. Aquest mig centenar de consistoris, entre els quals es troba Santa Coloma, han denunciat que no s'hagi consensuat amb ells la gestió d'aquest i altres assumptes importants. Lògicament, no implica la mateixa dificultat distribuir targetes amb beques menjador en un poble petit que en una gran ciutat durant els dies de confinament, i per tant era imprescindible coordinar aquesta i altres accions. 

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.