Greu preocupació entre els autònoms i les petites empreses

  • Josep M. Roca

Les mesures preses per les autoritats vigents afecten les persones com a ciutadans i a aquestes i les empreses coma entitats socials. És per això que, davant del cúmul de decrets llei i normatives, els autònoms i els empresaris han de confiar en els seus gestors per poder obtenir els suports oi les ajudes que es plantegen en aquestes mesures del Gobierno del Estado a Madrid i del Govern de la Generalitat a Barcelona.

La preocupació de petits empresaris i autònoms és patent i provoca molta incertesa.

El suport de l’Agrupació del comerç i la Indústria

Cal reconèixer la taca de l’Agrupació del Comerç i la Indústria que manté comunicació al moment amb els seus quasi de 200 associats informant-los (a través d’informació pròpia i la que arriba des de la PIMEC, entitat empresarial a la qual est`associada) de totes les novetats i de les diferents disposicions dels govern de la Generalitat i d’Espanya.

En questa situació, José Manuel Tirado, responsable d’Asesorias Nápoles (en la fotografia interior), creu convenient que “els empresaris i els autònoms es posin en contacte amb els seus gestors perquè els assessorin. Cal estudiar cada cas en particular, cada autònom i cada empresa són diferents i les mesures aprovades els afecten de manera diferent”.

Per a Tirado, “cal fer les coses bé per poder accedir als ajuts, les condonacions, els crèdits o qualsevol de les altres opcions a les qual es poden acollir els empresaris, ja siguin autònoms o empreses”.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.