Ricard Fernández, nou cap dels mossos d’esquadra colomencs

  • Josep M. Roca

L’inspector Ricard Fernández Torres és el nou cap del mossos d’esquadra de l’Area BàsicA DE Policia (ABP) de Santa Coloma de Gramenet. Nomenat fa yuns dies, relleva en el càrrec el també inspector Marcel Pazos, que feia més de dotze anys que ocupava el comandament de la comissaria colomenca i que s’incorporarà a l’Escola de Policia de Catalunya, que és a Mollet, on actualment ja era professor. Exercirà el càrrec de Cap d’Àrea d’Instructors.

L’inspector Fernández procedeix de la comissaria de L’Hospitalet on feia, des de fa alguns anys, les funcions de sots cap de l’ABP.

Demà dilluns, 23 de març, el nou cap s’incorporarà a la seva feina en un acte gens protocolari degut de la crisis del coronavirus. S’espera que un cop estigui restablerta la situació sanitària es faci la seva presentació a les autoritats, entitats i ciutadania colomenques.

Quart cap de la comissaria

Ricard Fernández serà el quart cap de l’ABP colomencs des de la seva obertura. En el seu dia, Marcel Pazos va substituir Emili Martínez, segon responsable de la comissaria, l’any 2007. L’avui intendent Martínez havia substituït Joan Coll, l’inspector que va inaugurar la comissaria colomenca.

Martínez va deixar Santa Coloma per anar a dirigir la comissaria de L’Hospitalet.

Curiosament, el dos darrers caps del’ABP de Santa Coloma es retrobaran a  Mollet, ja que l’intendent Emili Martínez és el Coordinadors de Serveis –el cap operatiu- de l’Escola de Policia de Catalunya.

Fotos: Andreu Fernaàndez (El mirall.net)

Portada: Marcel Pazos en el lliurment de diplomes en un dels últims dies d eles esquadres.

Interior: Amb l'aleshores sots cap Masip i l'alcaldessa Parlon en un acte institucional.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.