Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La policia multa 120 persones per saltar-se el confinament

  • Xavi Chica

La Policia Local de Santa Coloma i els Mossos d’Esquadra estan duent a terme diverses accions per controlar el confinament establert pel govern estatal després del Decret d’Estat d’Alarma. Patrulles de la Policia Local i dels Mossos aturen les persones per tal de conèixer si tenen un justificant per fer el desplaçament i en cas contrari imposen la corresponent sanció, que té diferents vàlues i que de moment s’estan imposant en els marges més baixos.

Els agents d'ambdós cossos col·laboren en aquesta tasca i els comandaments policials tenen reunions diàries per intercanviar parers sobre la feina a fer cada dia. Fonts de la Policia Local expliquen que no hi ha cap baixa per coronavirus al cos, una circumstància també ha reconegut que succeeix a l’ABP dels Mossos de Santa Coloma.

La Policia Local ha imposat 64 sancions mentre que els Mossos han multat 56 persones en aquests primers dies de confinament.

El fet que hi hagi més patrulles pel carrer i que la major part de la població estigui confinada a casa provoca per lògica un descens en el nombre de delictes a la nostra ciutat, segons han confirmat les mateixes fonts policials, que consideren que hi ha tranquil·litat al municipi. 

Recordem d’altra banda que els supermercats i botigues d’alimentació han establert mesures de control del seu aforament i limiten l’entrada al seus establiments, com poden veure en aquest vídeo del Carrefour de l’avinguda Santa Coloma.

Els veïns i veïnes guarden entre si una distància prudencial, imatge que es ve repetint en altres punts de la ciutat, a l’hora de fer la compra. Les autoritats asseguren que no hi haurà problemes de desproveïment.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.