Els desnonaments no urgents resten aturats fins al mes d'abril

  • Xavi Chica

La sala de govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha requerit als jutjats que valorin acordar la suspensió de tots aquells desnonaments que no siguin urgents. La mesura afecta totes les activitats exteriors de les comitives judicials, per evitar exposar-les al risc de contagi del coronavirus. La mesura podria dilatar-se en el temps. 

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha confirmat aquesta noticia a Twitter. “Des d’ahir sabem a través dels secretaris i secretàries judicials dels respectius jutjats de les nostres ciutats que els desnonaments resten aturats fins l’abril. Estarem a sobre per si cal que la mesura es dilati en el temps”, ha indicat Parlon.

Els jutges també demanen evitar aglomeracions als jutjats i que s'eviti la celebració de judicis i vistes que impliquin la participació de col·lectius de risc, principalment gent gran i persones amb patologies prèvies. 

També demanen utilitzar la videoconferència en tots els procediments judicials que ho permetin.

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.