La institució del Defensor-a de la Ciutadania fa 20 anys

  • Xavi Chica

Un vídeo resum, amb agraïments de diverses entitats i personalitats de la ciutat, va obrir l’acte de celebració dels 20 anys que fa que la institució del Defensor-a de la Ciutadania es va implantar a la nostra ciutat com a element imprescindible per a salut democràtica del municipi. Recordem que el síndic vetlla perquè els drets dels ciutadanis siguin respectats i ha esdevingut un pont de gran utilitat en la relació entre l’administració i la població.

Han estat divuit anys amb Fernando Oteros i dos amb Pepa González com a síndics. Tots dos van estar presents a l’acte, van sentir-se honorats per la gran presència de públic a la sala de Can Sisteré i van demanar que es continuï treballant per a una societat més justa, més igualitària, més reflexiva, més participativa en la resolució dels seus conflictes i sobretot que “no deixi cap persona al marge”, va indicar l’actual Defensora Pepa González.

A l’acte també van ser-hi presents la recentment nomenada presidenta del Fòrum de Síndics de Catalunya, Eva Abellan, i l’alcaldessa Núria Parlon. També es va reconèixer la gran tasca diària que fa el personal que ajuda la Defensora, en Toni Martínez i l’Antonio Sànchez

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: