Les Palmeres recapta 1.122€ per combatre el càncer infantil

  • Xavi Chica

Entre les activitats que es van fer a favor de la lluita contra el càncer infantil i per potenciar-ne la seva investigació, destaquem la tercera edició de la macroxocolatada que es va organitzar a l’Escola Les Palmeres el passat divendres 14 de febrer, la vigília del Dia Internacional del Càncer Infantil.

La fita que es van marcar des d’aquest col·legi colomenc i des de l’Ampa va ser arribar a les 1.200 xocolatades, un nombre molt simbòlic: una xocolata per cada infants diagnosticat amb càncer a l’any a Espanya. La jornada va sortir rodona i l’activitat, a banda del caire benèfic, també va servir perquè tot l’alumnat i les seves famílies gaudissin d’una tarda entretinguda al pati de l’escola. En total es van recaptar 1.122 euros sumant la venda de xocolates i de polseres Candela.

Els diners que es van recaptar a la jornada solidària aniran destinats íntegrament a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil. Establiments de la ciutat, com per exemple Horta Meya i Farmàcia Rambla, i d’altres de fora, com Llet Nostra o La Fageda, van posar el seu granet de sorra en aquesta elogiable campanya. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: