Fuites d'aigua al carrer Balldovina per una canonada trencada

  • Xavi Chica

La ruptura d'una canonada antiga del carrer Balldovina en diversos punts ha provocat escapaments d'aigua importants a les últimes 48 hores en aquest punt de la ciutat. El més greu d'ells segurament va ser el que es va viure ahir a la tarda davant la botiga d'electrodomèstics Fabregat. La força de l'aigua expulsada de la canonada va fer malbé fins i tot la pavimentació del carrer i va inundar el citat establiment. Aigües de Barcelona ha assegurat que atendrà la reclamació que faci el negoci mitjançant l'assegurança.

L'aigua també va filtrar-se a l'interior d'alguns domicilis del carrer, alertant lògicament els veïns i veïnes que hi viuen, que ens han fet arribar vídeos com el que poden veure sobre aquestes línies. Per procedir a les diverses reparacions que s'han dut a terme a les últimes hores, totes elles provisionals, ha calgut tallar el subministrament d'aigua durant la tarda de diumenge 9 de febrer i el matí del dilluns 10 de febrer. Ara la situació sembla controlada com poden veure a la fotografia superior. 

Aigües de Barcelona procedirà a substituir el tram de la canonada antiga que va dels números 4 al 22 del carrer Balldovina i mallarà la xarxa perquè no hi hagi noves fuites. Les obres definitives es faran entre finals d'aquesta setmana i principis de la vinent. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.