Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Ja es pot renovar el DNI a la comissaria del carrer Irlanda

  • J.M.Roca

La comissaria de la Policia Nacional de Santa Coloma ja està acceptant demandes de cita prèvia per complimentar els tràmits d’estrangeria i de sol·licitud o renovació del DNI i del passaport. Avui dimarts al matí es podien fer els tràmits presencialment i no es podia reservar cita prèvia per la web, però en les properes hores s'habilitarà aquesta opció, que serà la que hauran d'utilitzar els ciutadans per poder reservar hora. 

Tot i que oficialment encara està en període de proves, la comissaria colomenca ha començat a fer tràmits, bé trucant al telèfon 060 o bé a la gent que s'ha presentat a les seves dependències.  

En principi, s’havia previst que demà dimecres la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, reinaugurés les instal·lacions que han patit reformes d’adequació i millora d’espais i de material. La cita ha estat anul·lada per qüestions d’agenda, tot i que no queda clar si per part de la Delegació del govern o del consistori.

Fins ara, els colomencs havien de fer els tràmits que té encarregats la policia nacional a qualsevol oficina de fora de la nostra ciutat, tot i que Badalona i Sant Adrià eren les més utilitzades.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.