El Lluís Millet serà el segon institut-escola a partir del curs que ve

  • Xavi Chica

Després de les negociacions que l’Ajuntament ha mantingut recentment amb la Generalitat de Catalunya per avançar en el model educatiu i en els equipaments escolars de la ciutat, el Departament d’Educació ha confirmat que Santa Coloma tindrà un nou institut-escola per al proper curs 2020-21, concretament a l’Escola Lluís Millet, al barri de Les Oliveres.

Un institut-escola és un centre educatiu que ofereix la formació dels nens i nenes de 3 a 16 anys. És un centre amb un sol projecte pedagògic que comparteix equip de professionals, espais, metodologies i principis educatius.

Els motius pels quals l’Ajuntament i la comunitat educativa en general recolza aquest projecte són diversos. D’una banda, millora l’oferta de places escolars en l’etapa de l’ensenyament secundari obligatori, implica una millora en els edificis escolars i es proporciona un projecte educatiu de continuïtat en l’etapa de la secundària. La proposta de l’Ajuntament d’ampliar la xarxa d’instituts escola ha tingut finalment una resposta positiva amb la posada en marxa d’aquest nou centre.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.