Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

1,4 milions d’euros per un altre premi de la Primitiva a la ciutat

  • Josep M. Roca

La sort no abandona Santa Coloma. Dotze dies després un nou pot de la Primitiva (el premi especial de sis números i el reintegrament) ha tornat a tocar a un veí de Santa Coloma. És el tercer premi milionari d’aquest any en jocs de l’Onlae a la nostra ciutat. 

Una butlleta de quatre apostes segellada a l’administració número 15, al carrer Sant Carles, rebrà el premi d’1.448.353,18 euros, més el reintegrament de les columnes sense altre premi (menys el 20 per cent d’impostos). Tampoc se sap si el guanyador és coneixedor de la seva sort hores d'ara.

A més, hi ha un altre guanyador de 6 encerts que s’emporta 724.176,59 euros, ja que el premi establert s’ha hagut de dividir. Però el veí d’Alcalà d’Henares, on es va segellar l’altre butlleta, no va encertar el número del reintegrament, i per això va perdre el pot inicial.

Aquest 2019 està sent molt afortunat pel que fa als premis d’atzar. El dissabte 16 de novembre, l’administració número 4 va segellar el premi màxim d’aquets tipus de jocs a la ciutat amb 2,27 milions d’euros. I el 2 d’agost va segellar-se una butlleta de l’Euromillones que va premiar amb 1 milió al seu posseïdor.

L’administració número 15 està  administrada per Joan Grífol Coll (que apareix en la fotografia superior amb Júlia, la dependenta habitual).

Fotos: El mirall.net

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.