Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Divendres a les 18h s'encenen els llums de Nadal amb xocolatada

  • Xavi Chica

Aquest divendres 29 de novembre, a les 18 hores, tindrà lloc l'encesa oficial dels llums de Nadal a Santa Coloma de Gramenet. Enguany s'han col·locat tres arbres de Nadal, un a la Plaça de la Vila i dos més a la Plaça del Rellotge i a l'avinguda Catalunya, a Singuerlín. Per acompanyar el moment de l'encesa oficial es farà una xocolatada popular a la Plaça de la Vila. 

L'Ajuntament ha augmentat considerablement la despesa per a la decoració nadalenca de la ciutat, a la qual es destinarà una partida de prop de 50.000 euros, gairebé un 60 per cent més que al 2018. També s'estan col·locant dues boles i dues capses de regal de gran tamany (5 metres) en quatre indrets diferents de la ciutat: davant del bingo Capitol, a Can Peixauet, a la Rambla Sant Sebastià i a la Plaça Sagrada Família. 

Hi haurà, doncs, més llums i ornaments també amb l'objectiu d'afavorir la dinamització del comerç i la restauració locals, i que els principals eixos de Santa Coloma llueixin més que anys passats.  

Els llums nadalencs també cobriran els tres mercats municipals (Sagarra, Singuerlín i Fondo), i hi haurà una decoració especial a Can Sisteré, on s'il·luminarà, com si fos una catifa màgica aèria, un passadís que conduirà fins al patge reial. El Passeig Salzereda, actualment en obres, també tindrà llums de Nadal, i s'han decorat tant la rotonda del CIBA com la de Can Peixauet.

L'única empresa que es va presentar a la licitació del contracte va ser la companyia colomenca Instal·lacions NYCSA, que també col·loca l'ornamentació nadalenca en altres municipis, entre ells Barcelona. S'utilitzaran llums LED de baix consum.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.