Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Ajuda’m Predegent guanya el Premi Ricard Vaccaro 2019

  • Xavi Chica

L’entitat colomenca Ajuda’m Predegent va guanyar el Premi Ricard Vaccaro 2019 en la categoria Àmbit d’Investigació de la Salut pel seu programa Predegent, prevenció, dependència i gent gran. Els premis es van lliurar en el marc del recent Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal organitzat per Cocemfe.

És un reconeixement més a la lloable i incansable tasca d’aquesta associació, que amb pocs recursos estan ajudant a molta gent gran. En l’última edició dels Premis Ciutat de Santa Coloma, l’associació Ajuda’m Predegent també va rebre un guardó gràcies a la millor tasca continuada en pro de la ciutat. Un reconeixement merescut a l’activitat d’una entitat que es va crear l’any 2007 i que diàriament treballa per ajudar i donar suport a persones que pateixen deteriorament cognitiu lleu, una afecció que, en la majoria de casos, acaba desembocant en Alzheimer o altres tipus de demència.

L’objectiu de l’associació és alentir l’evolució dels pacients cap a aquestes malalties, millorar la seva qualitat de vida i ajudar-los a socialitzar en un moment de la seva vida en el qual comencen a patir problemes de memòria. Per detectar aquests casos, Ajudam Predegent treballa, al costat dels centres mèdics, amb un circuit de derivació que posa en contacte a les famílies dels pacients amb aquest projecte. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.