Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Diumenge se celebra la 2a edició del Pink Day contra el càncer

  • Andrea Aguado

Aquest diumenge 13 d’octubre se celebra a Santa Coloma la segona edició del Pink Day, organitzada per Naara Studio Make Up i l’Agrupació de Santa Coloma, amb la col·laboració de l’Ajuntament, una jornada a benefici de la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC).

A la Plaça de la Vila a partir de les 11h es vendran polseres a 5 euros, i la recaptació anirà destinada íntegramenet a la AECC. Amb aquestes polseres es podrà disfrutar d’un servei de perruqueria i manicura, maquillatge, estètica…, a més d’un pinta cares per als més petits. Tot això amenitzat amb actuacions musicals en directe i un DJ.

També hi haurà un sorteig, la Rifa Pink Day, que es realitzarà una setmana després de la Cursa per la Vida del 20 d’octubre. Les paperetes es poden comprar en diferents establiments col·laboradors com La Cuina de la Loli, La Senda o el 1982 Birres & Burgers i els premis van des d’un sopar per a dos fins a entrades per al Port Aventura. També es podran comprar paperetes el mateix dia. Es pot guanyar més d’un premi per persona.

L’any passat es van recaptar 2.000 euros en menys de tres hores, així que s’espera arribar als 3.000 euros en aquesta segona edició. L’objectiu de l’esdeveniment ésa conseguir que el dia del càncer de mama no suposi una data trista, sinó de superació i celebració per poder seguir gaudint de la vida.

Més informació a l'Instagram del Pink Day Santa Coloma

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.