Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Creu Roja va atendre en 2018 més de 8.000 persones al territori

  • Xavi Chica

La Creu Roja va atendre més de 8.000 persones en situació de dificultats de diversa índole al Barcelonès Nord durant el 2018. Les actuacions van distribuir-se en àmbits com l’ocupació (amb programes propis d’inserció laboral que van comptar amb la col·laboració de 34 empreses), gent gran i dependència, persones en situació de vulnerabilitat energètica, persones refugiades, persones amb discapacitat, socors i emergències o medi ambient, entre d’altres.

“Hem continuat amb la nostra tasca compromesa amb les persones vulnerables. Entre moltes altres activitats, destacaria l'atenció a la infancia i joventut per promoure la seva formació, dignitat i autoestima, així com l'acompanyament per a gent gran per pal·liar la soledat no desitjada i vetllar per un envelliment actiu”, ha explicat Rosa Marco, presidenta de la Creu Roja Barcelonès Nord.

Els objectius d’aquest 2019 passen per donar rellevància a la prevenció de la salut i a la promoció del retorn educatiu entre joves que van abandonar prematurament els estudis, així com acompanyar a persones sol·licitants de protecció internacional.

Creu Roja està present al territori des de l’any 1902. La seva assemblea comarcal treballa conjuntament a Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià a través d’accions de caràcter preventiu, assistencial, rehabilitador i de desenvolupament fetes principalment per personal voluntari. Tot això no seria possible sense la tasca altruïsta de 180 persones voluntàries i 5.904 socis entre empreses i particulars que donen vida a la Creu Roja a la nostra comarca. 

Fotografia: Creu Roja Barcelonès Nord. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.