Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

A Can Zam se celebra la Festa del Medi Ambient el 2 de juny

  • Xavi Chica

Amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, el diumenge 2 de juny se celebrarà al parc de Can Zam la quarta edició de la Festa del Medi Ambient, una jornada de quatre hores de duració (de 10h a 14h aproximadament) que impulsen l’Àrea Metropolitana i l’Ajuntament amb l’objectiu de recalcar la importància de la natura a les nostres vides i la necessitat de preservar-la.

Enguany la Festa del Medi Ambient coincidirà també amb la celebració de la Festa dels Ibers, que també té lloc a Can Zam. Les activitats de la Festa del Medi Ambient es duran a terme al voltant de la nova Aula d’Educació Ambiental Isabel Muñoz.

Entre les activitats programades, hi haurà un passeig amb bici per conscienciar de la importància d’un transport sostenible. També s’hi podrà gaudir d’un ampli ventall d’activitats i jocs per a totes les edats. Cuidar la biodiversitat, millorar en la gestió i reciclatge dels residus i en un comportament cívic amb el nostre entorn seran altres de les línies estratègiques que la jornada vol potenciar amb diversos tallers pedagògics.

La Festa del Medi Ambient se suma a la cinquantena de tallers ambientals que des de fa unes setmanes s’estan desenvolupant a la ciutat, l’objectiu dels quals és millorar el nostre coneixement sobre els problemes ambientals, influir positivament en el nostre entorn i provocar una reflexió sobre quines són les actuacions que incideixen en la natura. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.