Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Elaboren un catàleg amb tota la fauna de la Serra de Marina

  • Xavi Chica

Tothom qui vulgui ja pot descarregar-se de la pàgina web Parcs de Catalunya de la Diputació de Barcelona el catàleg que recull totes les espècies de vertebrats que viuen, la majoria d’elles durant tot l’any, a la Serralada de Marina. Són ni més ni menys que 149 espècies animals diferents, segons l’inventari realitzat pel biòleg Pere Alzina.

El grup més ben representat és el dels ocells nidificants (91 espècies), seguit dels mamífers (44 espècies: 17 ratapinyades i 27 mamífers terrestres), rèptils (18 espècies), amfibis (14 espècies) i peixos (8 espècies).

Cabirols, llúdrigues, guilles, esquirols, talpons, gats fers o fins i tot cérvols són només algunes de les espècies consolidades al parc de la Serralada de Marina. En el catàleg es descriu, de forma breu, la distribució de cada espècie des del punt de vista geogràfic i els llocs on es poden localitzar.

En espais naturals tan propers a zones densament poblades, com és el cas de la Serra de Marina, el catàleg probablement es veurà modificat en breu a causa de la detecció de noves espècies.       

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.