Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Els lloguers van pujar un 10 per cent a Santa Coloma

  • Xavi Chica

El que era una realitat palpable a peu de carrer s’ha confirmat oficialment amb les dades oficials de l’Institut Català del Sòl (Incasòl) sobre 2018, recollides en un complet informe de l’agència immobiliària colomenca Finques Rubio: els preus dels pisos de lloguer van pujar un 10 per cent només en 2018 a la nostra ciutat fins a situar-se en una mitjana de 584 euros, un preu que, tanmateix, és gairebé impossible d’aconseguir en els barris més cèntrics de la ciutat. La forta demanda de pisos de lloguer (atès que avui dia és més complicat accedir a un habitatge en propietat, ja que els bancs exigeixen, en general, un 20 o un 30 per cent del preu del pis com a entrada) i l’escassetat de pisos en lloguer fa que els preus es disparin.

Segons ha pogut saber El Mirall.net, ja hi ha pisos de nova construcció al centre de Santa Coloma, a tocar del Mercat Sagarra, pels quals es demana 900 euros (1 habitació).

Pel que fa a les transaccions de compravenda, en 2018 es van tancar a Santa Coloma un total de 1.089 operacions, xifra que se situa a nivells precrisi (any 2007).

Segons Finques Rubio, els preus tendiran a moderar-se en els propers mesos, però descarten baixades en els preus. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.