Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Una penya colomenca guanya 10,7 milions d’euros a l’ONCE

  • Xavi Chica

La quarantena de persones que formen la penya del Bar Montes, ubicada al carrer Major de Santa Coloma, va guanyar dijous 7 de març un milionari premi de 10.673.224,44 euros en el joc de l’ONCE 7/39.

Es tracta del premi més gran que s’ha donat en la història d’aquest joc a tota Espanya. Cada integrant de la penya colomenca s’embutxacarà més de 200.000 euros, un cop descomptats els impostos, un 20 per cent a partir dels primers 20.000 euros per a premis de l'ONCE.

El Mirall.net ha conversat aquesta tarda amb Santi Domínguez, el venedor que ha portat la sort a moltes famílies colomenques des del seu quiosc de la Plaça de la Vila número 14, on es va segellar la butlleta. “Estava boig d’alegria per haver donat el major premi de la meva vida. Ha tocat a una penya amb qui col·laboro des de fa temps i és gent que ho necessitava. Estic molt content no només per la quantia del premi sinó perquè s’ha repartit molt”, explica en Santi, que és venedor de l’ONCE des de fa tres anys. Els integrants de la penya afortunada juguen a diversos jocs i loteries, entre ells el 7/39.

En el restaurant Victòria, a poca distància del quiosc de la Plaça de la Vila, els afortunats van celebrar fa uns dies la seva gran fortuna i alguns d’ells s’han pres uns dies de vacances.

El 7/39 de l’ONCE és un joc en què s’han d’escollir 7 números dels 39 que formen cada bloc d’apostes. Els set números formen una aposta senzilla, d'1euro, i es fan dos sortejos setmanals, els dilluns i els dijous, que es poden jugar individualment o conjunta. Si no hi ha premiats el pot es va acumulant.  Aquest dilluns, es torna a començar amb 1 milió d'euros inicial de pot. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.