Arrenca un programa per ajudar el comerç local a digitalitzar-se

  • Xavi Chica

L’Ajuntament de Santa Coloma, a través de Grameimpuls, posa en marxa SCG cap a una economia digitalitzada, un programa que té com a objectiu promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic a través de la tecnologia. Sota el paraigües del projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT) que finança la Diputació de Barcelona, el programa oferirà a una trentena de negocis de restauració i comerç de la ciutat, principalment d’alimentació, recursos per fer un pla de digitalització que els permeti augmentar la seva competitivitat.

La iniciativa es desenvoluparà des de novembre de 2021 (fase 1 i 2) i al llarg de 2022 (fases 2, 3, 4 i 5). El període de sol·licituds de participació del programa finalitzarà el 25 de novembre de 2021.

SCG cap a una economia digitalitzada contempla un paquet d’accions que busquen reivindicar el paper de la digitalització en la competitivitat dels negocis colomencs i la capacitació del seu capital humà. En aquest sentit, inclou una diagnosi a nivell tecnològic, acompanyament professional en l’elaboració d’un pla de digitalització, formació per millorar els coneixements i competències digitals i una xarxa d’intercanvis d’experiències per poder establir sinèrgies entre els comerços participants.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: