Reunió pel futur del parc de Can Zam aquest dijous dia 11

  • Xavi Chica

Aquest dijous 11 de novembre a la tarda hi ha convocada una reunió pel futur de Can Zam amb membres de l'equip de govern de l'Ajuntament de Santa Coloma, tècnics de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i representants de la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam. 

D'altra banda, aquest passat diumenge dia 7 la Plataforma va protagonitzar una jornada reivindicativa, amb cercavila inclosa des de la Plaça de la Vila fins al mateix parc, on es van celebrar diversos debats i activitats lúdiques i familiars. La Plataforma continua exigint tot el parc sencer, "amb molts arbres i sense clariana polivalent. Per la nostra salut, necessitem Can Zam sencer i verd. En temps de canvi climàtic hem de fer més verda i habitable Santa Coloma".  

Fins ara, el govern municipal ha insistit que les properes actuacions al parc de Can Zam van ser consensuades amb tots els partits amb representació a l'oposició en l'anomenat Pacte de Ciutat que es va signar per fer front a les conseqüències de la pandèmia, i que aquest serà el full de ruta que se seguirà. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: