La biblioteca Central estarà enllestida a la primavera de 2022

  • Xavi Chica

Les obres a la biblioteca Central estan previst que finalitzin el mes de març de 2022. Fins aleshores, i probablement més enllà d’aquesta data, ja que després s’hauran de col·locar a lloc tots els elements, aquest equipament romandrà tancat.

Actualment, totes les plantes estan sense cel ras i s’està col·locant el conducte aïllant pel nou sistema de climatització que s’estrenarà l’any vinent. A hores d’ara la planta baixa ja té els conductes pràcticament finalitzats i a l’espera de les màquines interiors. Es preveu l’obertura de la planta baixa abans de la finalització de la totalitat de l’obra.

A la biblioteca Central es climatitzarà i ventilarà tot l’edifici utilitzant climatizadors, fancoils i cortines d’aire, i també es preveu substituir el quadre elèctric existent per un subquadre de clima nou situat a la planta sota-coberta. El pressupost de l’obra és de 595.259,40 euros

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: