El mes vinent s'inicia la demolició del pabelló de Can Sisteré

  • Xavi Chica

El mes vinent l’Ajuntament de Santa Coloma iniciarà els treballs de demolició del pavelló de Can Sisteré, afectat en la seva estructura i on ja fa temps que no es fa cap mena de pràctica esportiva. La deconstrucció de l’equipament durarà tres mesos i suposarà una inversió de 351.486,99 euros.

L’espai lliure que en resulti es destinarà a una pista poliesportiva descoberta, ha informat l’Ajuntament sense concretar quan estarà llesta. Aquestes obres estan vinculades a les que es faran a l’OIAC perquè també contemplen la construcció d’una escala d’emergència, que és necessària en cas d’evacuació de la planta baixa de l’edifici del consistori.

En aquests enderrocs també s’inclou la demolició de l’edifici pont de l’Ajuntament, que és un volum annex al consistori. D’altra banda, segons ens han confirmat fonts municipals, no es contempla cap actuació a l’antiga fonda Can Coronel. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: