L'Ajuntament trasllada l'OIAC al Passeig Llorenç Serra, 26

  • Xavi Chica

Des d'aquest dilluns 8 de novembre a les 11 hores l’Oficina d’Atenció i Informació al Ciutadà (OIAC) està oberta al Passeig Llorenç Serra número 26. Les obres de reforma de l’entrada lateral de l’edifici central de l’Ajuntament per adaptar aquest espai a la normativa antiincendi han obligat a canviar de lloc l’oficina, on avui ja han acudit els primers ciutadans. La majoria de tràmits durant els primers quatre mesos es faran en aquest espai, tret dels canvis de domicili i les altes en el padró, que es tramitaran a l'avinguda Francesc Macià, 41. 

Les obres a l’edifici central de l’Ajuntament ampliaran la zona d’accés, substituiran els tancaments actuals per portes automàtiques i es crearà un espai per situar el Punt d’Atenció Immediata (PAI). L’adaptació al protocol antiincendi també afectarà altres dependències de l’edifici consistorial, com ara l’arxiu municipal, des d’on s’hauran de traslladar més de 4.000 capses fins a la biblioteca Central per espai d’una sola setmana per, un cop condicionat, tornar-les a portar a l’arxiu.

Es preveu que la reforma estigui enllestida el proper mes de març i el pressupost d’aquestes obres serà de 63.305,33 euros, que se sumen a les de l’enderroc de Can Sisteré.

La pandèmia ha disparat la utilització de canals telemàtics per fer molts tràmits que abans s’havien de fer presencialment. Una simple dada així ho reflecteix: al 2019 es van fer 2.029 tràmits online, i en el que portem de 2021 la xifra s’ha disparat fins als 50.804.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: