La Colmena torna a l'escenari després d'un any buida

  • Xavi Chica

Amb el lema Tenim gana de teatre es va presentar a inicis d’aquest mes de novembre la nova programació escènica de la sala La Colmena, que va estar buida pràcticament la totalitat de la temporada anterior a causa de la pandèmia. Ara hi ha molta il·lusió per tornar a pujar a l’escenari i retrobar-se amb el públic, i més quan la companyia teatral, que va constituir-se poc després de la cooperativa, està a punt de complir els cent anys de vida d’existència.

La programació, que es pot consultar a les xarxes socials de la companyia, recuperarà alguns dels clàssics dels darrers temps, com per exemple Quin pollastre de Nadal!, que es farà al desembre coincidint amb les dates nadalenques. També hi haurà una producció molt especial, basada en Los comediantes, però on els protagonistes no seran homes sinó deu dones. No serà possible, per les dimensions de l’espectacle, acollir la tradicional cita amb la companyia Cocotevá.

La Colmena mantindrà la relació i donarà cabuda a moltes altres entitats de la ciutat, com per exemple el club de lectura dramatitzada del Centre Excursionista Puigcastellar o Àgora, diverses col·laboracions amb escoles i farà tallers teatrals per a totes les edats.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: