S'amplien les places de formació i inserció per a joves colomencs

  • Xavi Chica

Els 62 joves de la ciutat que es van quedar sense plaça en els Programes de Formació i Inserció (PFI) de la Generalitat de Catalunya per a aquest curs, podran accedir al recurs creat d’urgència per part de l’Ajuntament de Santa Coloma, sota el nom Projecte Timó, que es realitzarà a través de l’empresa Grameimpuls.

D’aquesta manera es dona resposta a una situació que el Departament d’Educació de la Generalitat no va poder solucionar a l’inici d’aquest curs 21/22. La manca de places a la Formació Professional i als PFI no només ha afectat a Santa Coloma, sinó a molts altres municipis.

L’alcaldessa Núria Parlon ha assenyalat que hi ha una "manca greu de places generalitzada" als estudis postobligatoris a Santa Coloma: "Entre aquesta manca, ens preocupa de forma important l’alumnat que ha volgut matricular-se als PFI i no ha obtingut plaça. És per això que hem creat aquest dispositiu d’urgència que permetrà pal·liar la manca de places previstes pel Departament d’Educació. En aquest cas superem la seva oferta amb la creació de 62 places per les 59 de la Generalitat", ha manifestat Parlon. 

Està previst que els programes comencin el proper dilluns 25 d'octubre, es faran de dilluns a divendres i duraran unes 5 hores diàries. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: