S'han incorporat 13 nous agents al cos de la Policia Local

  • Xavi Chica

Aquest passat dimecres 13 d'octubre l'alcaldessa Núria Parlon va rebre i atorgar les credencials com agents de la Policia Local de Santa Coloma a 13 nous efectius. Aquests nous agents han finalitzat el seu període de formació a l'escola de Policia de Catalunya, a Mollet del Vallès, després d'haver superat l'oposició convocada pel consistori.

Per aquest mateix procediment ja van ingressar 18 efectius en 2019, 7 en 2020 i per a l'any 2022 està prevista l'arribada de 12 agents més. A través de la comissió de serveis, han arribat 7 agents d'altres localitats que van sol·licitar el trasllat durant aquest mandat. 

L'arribada d'aquests nous agents compensa les baixes per jubilació d'una xifra similar d'agents que s'ha produït en els darrers anys, segons fonts consultades per El Mirall.net, i per tant la Policia Local de Santa Coloma no experimentarà un gran creixement en nombre d'efectius, però sí en el rejoveniment de la seva plantilla. 

L'alcaldessa ha manifestat que "hem millorat l'eficàcia policial, com indiquen les darreres dades del Ministeri de l'Interior. I això ha estat possible gràcies a la tasca de la unitat USIR i també al GIP i a la bona coordinació amb la resta de cossos de seguretat. Les xifres ens indiquen que anem pel bon camí, però no abaixarem la guàrdia i continuarem esforçant-nos per millorar i tenir una Policia Local de referència a nivell metropolità. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: